SWISS QUALITÄT
Art gjatë menaxhmimit me dritën
checked.svg
AMBIENTE INDIVIDUALE
checked.svg
STAF Profesional

Ne Ambrella jane te  punesuar, 12 puntore, me motivim te arte pune dhe trajnim adekvat per te kryer punen me saktesi dhe kualitet zvicra

 Rregullimi individual I dritës

Art gjatë menaxhmimit me dritën

Menaxhim me atmosferën në hapsirë

Roletat me grilla mundësojnë një atmosferë shumë individuale.Drita natyrore, mbrojtja nga dielli  dhe shikimet e jashtme, klima në hapsirë.

Me Ambrella roletat me grilla mund të kontrollohet dhe në menyrë shumë precize të lëshohet.Me rrotulimin me dorë rregullohet atmosfera në hapsirë sipas disponimit. Sa dritë ditore duhet të hyjë,sa nxehtësi duhet të mbetet jashtë.Sa duhet të mbrohemi nga shqetësimet e shikimeve të huaja. Arrihet pikërisht ajo që kërkohet.

Ambrela roletat me grilla janë sisteme të mençura për menaxhim me dritën.

Akitektura e tyre me grilla dhe menaxhimi  i grillave mundëson që në menyre precize të rregullohet drita ditore.Rezultati: ndriçim fleksibil të butë në hapsirë me dritë natyrore pa verbërime të pakëndshme.Në cdo rast mbetet që në mënyrë të ndryshme të rregullohet  dritarja në drejtim të jashtëm.

Mbrojtja nga shikimet e jashtme mundëson një privatësi që roleta me grilla të lirojnë sasinë e dëshiruar të dritës ditore mbrenda dhe njëkohësisht të mbajnë shikimet kurioze. Ambrella roleta me grilla mundësojnë privatësi më të madhe mbrenda katër mureve tuaja.Në zyre nuk mund të ndikoj gjatë përqendrimit, gjithnjë kur është e domosdoshme.

Teknologji e avancuar per prodhimi
Material cilesor i importuar nga Zvicrra 
Staf i mrekullueshem i punetoreve 

Ambrella katalogu me i ri


Shih katalogun

Funksionalitet


Drita e ndryshueshme, si dhe  mbrojtja nga pamjet e jashtme dhe dielli që rregullohen në menyrë te vazhdueshme, kursim të energjisë me refleks ndaj dritës diellore. Menaxhim komod me të gjitha funksionet me telekomandën programuese me mundësi për dritare me grilla të ndara ose grupe të grillave.

Estetikë


AMV-90 roletat me grilla janë me elemente formësimi.Të strukturojnë fasadën tuaj dhe perputhen me fasadën e plotë.Ndersa ju do të kënaqeni me dizajnin klasik të aureolës së nivelit të lartë.

Kënaqësi


Roletat me grilla rregullojnë dritën natyrore dhe kontribojnë ne ndricimin e hapsirës. Kështu ju do të kurseni ne menyrë fleksibile nga shikimet e pakëndshme dhe rrezet verbuese të diellit.Gjithcka ështe ne mënyrë precize sic deshironi.

SHËRBIMET TONA

- Sherbimet te cilat i ofron kompanija jone-

PLANIFIKIM

Per klientet tanë të nderuar, bejme planifikimin e , projekteve .

PRODHIM

Ne baze te planit , bejme prodhimin e produkteve te zgjedhura.

MONTIM

Ekipet tona dalin ne teren dhe bejne montimi e produkteve te perzgjedhura .

Projektet e fundit

- Fotografi nga referencat tona te fundit -

Projekt i realizuar ne Kumanove
_DSC0519-Pano
lam2
DJI_0258
Ambrella-projekt-04
Ambrella-projekt-01
Ambrella-projekt-02
Ambrella-projekt-05
Ambrella-projekt-06
Ambrella-projekt-03
Ambrella-projekt-07
Ambrella-projekt-08
Ambrella-projekt-09
Ambrella-projekt-10
Ambrella-projekt-11
Ambrella-projekt-12
Ambrella-projekt-13
Ambrella-projekt-14
Ambrella-projekt-15
Ambrella-projekt-16
_DSC0418

Kumanovë, H.T.KARPOSH 83
Maqedoni

Mob:  078/306 306
Tel/Fax: 031/412 444

info@ambrella.mk
www.ambrella.mk

E hënë-E Shtunë 8 :17
E diell:Mbyllur