Art gjatë menaxhmimit me dritën

Ambrella

Ambrella eshte kompani private nga Kumanova , per prodhimin e tendave te ndryshme, roletave metalike, dhe prodhimeve tjera per mbrojtje nga dielli dhe ndtyshimet e motit.. E themeluar ne vitin 1997, eksperianca joone shume  vjecare  na ka mundesuar qe te jemi me afer klienteve tane, ti kuptojme nevojat e  tyre dhe te ju ofrojme produkte dhe sherbime kualitative.

Fabrika jone ne Kumanove, i ploteson te gjitha standardet evropjane, nga te gjitha aspektet, si ata te mbrojtjes se puntoreve, aspekti ekologjik, kualiteti i prodhimeve te gjitha keto na mundesojne qe me prodhimet tona te shtrihemi edhe jashte vendit. Duke filluar nga vendet fqinje si Kosova , Shqiperia e deri ne vendet e Evropes perendimore posacierisht ne Zvicer..

Ne Ambrella jane te  punesuar, 12 puntore, me motivim te arte pune dhe trajnim adekvat per te kryer punen me saktesi dhe kualitet zviceran


image

Ngjyra dhe pajisje plotësuese

image
image
image

Jeni gati për bashkëpunim Na kontaktoni?

Ekipi jonë profesional do ju ndihmojë me projektin tuaj

KONTAKT